AGENT-GROUP
NEKRETNINE

Gojka Bačanina 99,Novi Pazar
Registracioni broj: 024
tel: 066/632-0110
tel: 064/154-0244

O nama

Agent group nekretnine su nastale iz potrebe da se obezbedi efikasno i sigurno obavljanje procesa kupoprodaje nekretnina na teritoriji grada Novog Pazara a i širem podruciju Republike Srbije i susednih država u okruženju. Specijalizovana smo agencija za nekretnine za posredovanje u prodaji i iznajmljivanju kuća, stanova,vikendica, poslovnog prostora, zemljišta i stručno savetovanje na području upravljanja procesom kupoprodaje nekretnina.

U cilju postizanja maksimalne efikasnosti i kvalitene usluge prema kupcima Agent group nekretnine pruža usluge celokupnog vođenja procesa kupoprodaje, počevši od provere vlasničke dokumentacije ,prezentacije nekretnine, potpisa predugovora i ugovora o kupoprodaji do upisa nekretnine u Katastar nepokretnosti i rešavanja poreskih pitanja. Naše poslovanje temeljimo na potpuno inovativnom pristupu klijentu, gde smo vam podrška i pomoć tokom celokupnog procesa jer razumemo vašu situaciju i rizičnost celokupnog procesa kupoprodaje.

Agent group nekretnine je sastavljen od tima kvalifikovanih profesionalaca spremnih da svojim radom i profesionalizmom ponudi kvalitetna rešenja za sve vaše potrebe. Našim predanim radom i bogatom ponudom nekretnina želimo da u potpunosti odgovorimo željama i najzahtevnijih kupaca i na taj način opravdamo ukazano poverenje. Svoju stručnost temeljimo na teoretskom znanju, višegodišnjem iskustvu iz oblasti bankarstva,finansija, prava,poreske politike kao i znanjima stečenim kroz istraživanje tržišta nekretnina. Osim kao agencija za nekretnine, želimo da se istaknemo kao specijalizovano mesto na koje se možete obratiti sa bilo kojom dilemom ili pitanjem koji imate uz vašu nekretninu, nezavisno od toga da li želite da prodate nekretninu ili samo da sredite i kompletirate vlasničku dokumentaciju. Za bilo koja pitanja stojimo vam na raspolaganju, kontaktirajte nas bez ustručavanja i zatražite neobveznu konzultaciju kako bismo zajednički pronašli najbolja rešenja za vaše potrebe.

Pretraga nekretnina


Detaljna pretraga:

(po mogućnosti popunjavati redom)

do
do

Sva prava zadržana © Agent-Group AG-Nekretnine | Izrada sajta & SEO optimizacija sajta : Inteta Web Studio